السبت، 14 مايو 2016

تعلمى طريقة عمل فراخ كنتاكى الاصلية




المكونات: مياة بصلة مبشورة – ملح وفلفل وجنزبيل – ربع كيلو دقيق – معلقة نشا – ثوم بودر – 2 كيس مرقة – بيضة نحضر بصلة مبشورة وناخد بس مايتها ورشة ملح وفلفل ورشة جزبيل بودر ونقلب فيها الفراخ ونسيبها ونحصر التتبيله الرئيسية هنجيب ربع كيلو دقيق عليه معلقة كبيرة نشا عليه معلقة كبيرة جنزبيل بودر ومعلقة كبيرة بصل بودر وزيها توم بودر ومعلقة فلفل بودر واتنين كيس مرقة فاين فودز ونقلبهم ونحط عليهم بيضة وننزل بالمية لحط ماتبقا عجينة شبه بتاعت الكيكة كدا ونحط فيها الفراخ ونحطها ف التلاجة لمدة 4 ساعات وتطليعها من التلاجة تكوني مجهزة دقيق وتحطي فيه الفراخ وانزلي بالفراخ ف زيت غزير وبالف هنا
تقدم مع ارز الريزو والكول سلو 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق